Σπαρτη: Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η Λακωνία στον κύκλο της ζωής»

0
52

Την Δευτέρα, 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση «Η Λακωνία στον κύκλο της ζωής», η πρώτη συμμετοχική προσπάθεια ΟΛΩΝ των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Γυμνασίων Και Λυκείων του Δήμου Σπάρτης. Πάνω από 100 μαθητές, σε διδασκαλία 7 καθηγητών φυσικής αγωγής και με την υποστήριξη Συλλόγων, θεσμικών φορέων και πληθώρας ιδιωτών, παρουσίασαν έθιμα, χορούς και τραγούδια από την Λακωνία και γειτονικές περιοχές.

Για την συνεργασία, την άριστη παρουσίαση και την συμμετοχή, αξίζουν θερμά και πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, που παρά τις ενδοσχολικές και πανελλήνιες εξετάσεις τους, αξιοποίησαν με τον  καλύτερο τρόπο τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους, συμμετέχοντας στην παράσταση.

Στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, μεγάλος αριθμός ατόμων και επιχειρήσεων συνέβαλλαν ουσιαστικά με υλική υποστήριξη.

Οφείλουμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε

  • τον ΕΕΣ ( Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τμήμα Σπάρτης)
  • την ΛΕ.ΦΩ.Σ ( Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης), για την υγειονομική και φωτογραφική κάλυψη εκδήλωσης, αντίστοιχα, καθώς και
  • τα ΜΜΕ που φρόντισαν για την προβολή και ζωντανή αναμετάδοσή της.
  • τα « Λαογραφικά εκθέματα Σπύρου και Τασίας Παπαδόγιαννη» και την οικογένειά τους, για τα αυθεντικά αντικείμενα που μας παραχώρησαν και χρησιμοποιήθηκαν στην παρουσίαση των εθίμων .

–         το γραφείο Restart Design για την υπέροχη αφίσα της εκδήλωσης

–         τα  Super Market  Αφοί Παναγιωτόπουλοι για την προσφορά τους                                 σε σνακ και νερά για τα παιδιά .

–        την επιχείρηση του κ. Τάσου Περγαντή για αυθεντικά αντίγραφα χρηστικών αντικειμένων που παραχώρησε και χρησιμοποιήσαμε

–        την Copy-com Αραχωβίτης Ο.Ε. για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης

–        την επιχείρηση Σπαθανάς .

Τέλος, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης μας: τον Δήμο Σπάρτης, την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Λακωνίας.