Το έργο θα είχε τελειώσει το φθινόπωρο του 2023. Η παράνομη διάλυση των εκτελουμένων συμβάσεων οδηγεί σε 3 χρόνια καθυστέρηση, με αντίστοιχη ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση.
Ήδη κλείνουν για 3 μήνες τελείως το 1ο τμήμα και η κυκλοφορία από την παλαιά οδό θα γίνει ανυπόφορη.
Πέραν των ανωτέρω, αυξάνονται και τα ατυχήματα – και θανατηφόρα – αυξάνονται οι τραυματίες και οι μόνιμα ανάπηροι.
Και όλα αυτά για το γινάτι και το οικονομικό συμφέρον του Μητσοτάκη και του πρώην Υπουργού Κώστα Αχ. Καραμανλή που δεν γούσταρε ο…. «κύριος» το έργο να κατασκευασθεί από τον «Καλογρίτσα της Δεξιάς» !
Και αυτός… ο «κύριος» που ολοκλήρωσε τα εγκλήματά του με τα Τέμπη ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
Υ.Γ.
Όταν κάποτε τελειώσει το έργο από τους γνωστούς νταβατζήδες που έπρεπε να το αυτοχρηματοδοτήσουν, θα πληρώνουμε για 30 χρόνια και ΔΙΟΔΙΑ.
Κοινοποίηση:
Πρωθυπουργό, κο Μητσοτάκη
Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κο Πτωχό
Δημάρχους Πελοποννήσου
Τύπο Πελοποννήσου
Βουλευτές Ελληνικού Κοινοβουλίου
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
Δρ. Πρόδρομος Σ. Ελεύθερος