Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας

0
73

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 25 Ιανουαρίου η ενημερωτική, ηλεκτρονική ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας με θέμα:

«ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ»

με προσκεκλημένους τον Ειδικό  Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτη Κουρμούση και στελέχη της Ειδικής Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους που παρουσίασαν τους βασικούς άξονες του Ν. 4738/2020 «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και απάντησαν σε ερωτήσεις.

Η e-ημερίδα διεξήχθη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της σελίδας του Επιμελητηρίου στο Facebook.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας πήρε τη διαβεβαίωση από τον κ. Κουρμούση ότι θα επαναληφθεί η εκδήλωση στο άμεσο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών Σπάρτης (υπάγεται στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους) 2ο χλμ Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου (Διοικητήριο) και στο τηλέφωνο 2731363253, 2731363484 κ. Γιάννη Σπυριδάκο i.spyridakos@keyd.gov.gr και κα Βαρβάρα Βύσσια v.vyssia@keyd.gov.gr.