Ρομά τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς στην Καλαμάτα

0
223

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και Ρομά σημειώθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην Καλαμάτα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε καταυλισμό, με αποτέλεσμα τρεις αστυνομικοί και να κάνουν Ανάσταση στο νοσοκομείο της πόλης.

Όλα έγινα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, όταν δυνάμεις της Αστυνομίας εισέβαλαν σε καταυλισμό στην περιοχή της Βαλύρας στη Μεσσηνία, προκειμένου να συλλάβουν έναν καταζητούμενο που σύμφωνα με πληροφορίες κρυβόταν εκεί. Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος Ρομά καταζητείτο με εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις για σωρεία αδικημάτων.

Με το που έφτασαν στον καταυλισμό, οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από εξαγριωμένους Ρομά, οι οποίοι μάλιστα επιχείρησαν να φυγαδεύσουν τον καταζητούμενο.

Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί της ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πάντως, η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον καταζητούμενο καθώς και άλλους δυο Ρομά που τους επιτέθηκαν.