Πύλος: Γερμανίδα έχασε τη ζωή της σε σκάφος

0
48

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Πύλου, ότι 62χρονος αλλοδαπός επιβάτης ιδιωτικού σκάφους αναψυχής σημαίας Γερμανίας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, ενώ το σκάφος βρισκόταν αγκυροβολημένο πλησίον του λιμένα Μαραθόπολης.
Για το σημείο απέπλευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ε/Π-Α/Κ “ΣΤΕΛΛΑ” Σ.Π. 273, με τη συνδρομή των οποίων ο 62χρονος αποβιβάστηκε στον λιμένα Μαραθόπολης. Στη συνέχεια, ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πύλου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες της Κυριακής, 78χρονη αλλοδαπή, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μεθώνης Ν. Μεσσηνίας.
Η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Λιμεναρχείο Πύλου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.