Πρεμιέρα για την ανδρική ομάδα βόλλευ του Σπαρτιατικού

0
228

Σπαρτιατικός ΓΣ- ΑΠΟΔΒΚ Αίολος 3-0 (25-12,25-17,25-18)

Εύκολη αποδείχτηκε η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής για την ανδρική ομάδα του Σπαρτιατικού με αντίπαλο την ομάδα του Άστρους στον εντός έδρας αγώνα το Σάββατο 23/11. Με όπλα την καλή τακτική στο σερβίς, τη σταθερή υποδοχή και την αποτελεσματική επίθεση η ομάδα μας έκανε το πρώτο βήμα για την υλοποίηση των στόχων της, που δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσει και τη φετινή χρονιά στην κατηγορία.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας μας κος.ΡηγάκοςΙ. είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές που είχε στην διάθεση του από τουλάχιστον ένα σετ.
Σύνθεση: Σταυρόπουλος Κ, Κυριακάκος Η, Ρηγάκος Γ, Καραγιαννάκος Β, Τάτσης Χρ, Αποστολάκος Π, Καινούριος Γ, Ρηγάκος Δ, Κονίδης Κ, Μπακατσέλος Π, Κονίδης Β.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, τις τοπικές επιχειρήσεις, που μας στηρίζουν το τμήμα του βόλλευ στην φετινή πολύ απαιτητική χρονιά:
Αββαείο Brewery, Αγροάξων, BrazcancoCoffee, BourounisBebe, Hot n’ IceCafe, Ημίχρονο Σπορ, Κοντογιάννος Auto, Koumari – Sgoupakoulanguageschool, Λακωνική Μεταφορική, Λέσχη ΣύμμετρονCafeBistro, Lumen.gr -φωτισμός, Μυστράς Inn, Νιάρχος σχολή οδηγών, Πάλλη BeautySpa, PlexiartShop, Ταϋγετος Μεταφορική, Τσικάκης – Γιαννόπουλος ΑΕ &ΒΕ, WorkOutGym.