ΠΕ.ΣΥ Πελοποννήσου: Εγκρίθηκαν ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου Σκάλας & οι εργασίες συντήρησης σε οδικούς άξονες του Δήμου Μονεμβασίας»

0
191

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας
2ο χλμ. Ε.Ο. Σπάρτης-
Γυθείου
Τηλ: 27310 26243
Ταχ. Κώδικα: 231 00 Σπάρτη Σπάρτη: 11.9.2018

Προς: MME

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ντια Τζανετεα :Εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου Σκάλας και εργασίες συντήρησης σε οδικούς άξονες του Δήμου Μονεμβασίας»

Κατά τη διάρκεια της 15η τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στις 10/9/2018, εγκρίθηκαν μετά από εισήγηση της Ανιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδ. Τζανετέα σημαντικά έργα που αφορούν στον αθλητισμό και στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λακωνίας.
Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το έργο: «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ Δ.Κ. ΣΚΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ» Προϋπολογισμού: 180.000,00€ με προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Ευρώτα.
Καθώς και το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Μονεμβασίας για το έργο
«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ» Προϋπολογισμού 600.000,00€ που αφορά τους οδικούς άξονες
1. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ –ΑΓΙΟΣ ΦΩΚΑΣ
2. ΠΑΚΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΙΑ και
3. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠ. ΟΔΟ ΔΑΙΜΟΝΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΒΙΓΚΛΑΦΙΑ- ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ
O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα σε δηλώσεις τους επισήμαναν ότι η Περιφέρεια έχει εξασφαλίσει σημαντικούς πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και έχουν προγραμματίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σημαντικά έργα τόσο στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού όσο και στην συντήρηση και οδοσήμανση του οδικού δικτύου της Λακωνίας.
Από γραφείο Αντιπεριφερειάρχη