Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ευρώτα

0
393

Στο Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας του Δήμου Ευρώτα την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 παρουσία των τοπικών αρχών ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος κι ανέλαβε επίσημα τα νέα του καθήκοντα.

Μεταξύ άλλων στην τελετή ορκομωσίας παρευρέθησαν οι βουλευτές του νομού Λακωνίας κ. Σταύρος Αραχωβίτης και κ. Θανάσης Δαβάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας κ. Γεώργιος Μαρουδάς, ο διοικητής ΚΕΕΜ Σπάρτης Ιορδάνης Χατζηνικολάου, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας του νομού, εκπρόσωποι των Δήμων Μονεμβασίας και Ανατολικής Μάνης, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα κ. Σωτήρης Μένεγας, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ευρώτα και πλήθος πολιτών. Οι ιερείς, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης στην προσφώνησή τους εξέφρασαν  στον νέο δήμαρχο την αναγκαιότητα ενότητας και σύμπνοιας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ταυτόχρονα σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του.

Στην αντιφώνησή του ο κ. Βέρδος, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες των δημοτών, ενώ υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει το όραμα του απερχόμενου Δημάρχου κ. Ιωάννη Γρυπιώτη για έναν δήμο σύγχρονο κι ανθρώπινο.