Ολοκλήρωσε τη θητεία του ως πρόεδρος του ΠΕΣΠ ο Παναρίτης

0
58

Πραγματοποιήθηκε χθες η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ), μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ άλλων θεμάτων, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τα λοιπά μέλη του ΠΕΣΠ με ομόφωνη απόφασή τους, στο πλαίσιο της συμφωνίας της εκ περιτροπής Προεδρίας, έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του Προέδρου του ΠΕΣΠ κ. Ιωάννη Παναρίτη με την ολοκλήρωση θητείας ενός έτους και ανέδειξαν, ομόφωνα, ως Πρόεδρο ΠΕΣΠ τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη.  

Θέσεις Αντιπροέδρωνκατέλαβαν οι Πρόεδροι των υπολοίπων Επιμελητηρίων, βάσει του αριθμού μελών του κάθε Επιμελητηρίου, ως εξής:

Α’ Αντιπρόεδρος: κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος – Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Β’ Αντιπρόεδρος: κ.Φώτης Δαμούλος – Επιμελητήριο Αργολίδας

Γ’ Αντιπρόεδρος:  κ. Γιάννης Τρουπής Επιμελητήριο Αρκαδίας

Δ’ Αντιπρόεδρος:  κ. Ιωάννης Παναρίτης – Επιμελητήριο Λακωνίας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης, έκανε τον απολογισμό δράσης του ΠΕΣΠ υπό την Προεδρία του Επιμελητηρίου Λακωνίας (συνημμένο αρχείο) και ευχαρίστησε θερμά όλους τους Προέδρους και εκπροσώπους των Επιμελητηρίων για την άριστη συνεργασία υπό την Προεδρεία του, καθώς και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Λακωνίας που ακούραστα στήριξε με τη δουλειά του τον θεσμό. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΠΕΣΠ θα συνεχίσει το σοβαρό έργο της διεκδίκησης κοινών αιτημάτων προς την Πολιτεία και την Περιφέρεια για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη της Πελοποννήσου, με το ίδιο κλίμα συνεργασίας, με βάση τις αρχές της ισονομίας & ισοτιμίας και με την απόλυτη στήριξη όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συνημμένα: Έκθεση  απολογισμού δράσεων ΠΕΣΠ υπό την Προεδρία του Επιμελητηρίου Λακωνίας