Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στην Μεσσηνία

0
191

Συνελήφθησαν, την Δευτέρα (1.6.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα το Δήμου Μεσσήνης , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 53 ετών, γιατί κατείχαν -3- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα ηρωίνης, αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν, την Δευτέρα (1.6.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 39 και 18 ετών, γιατί κατείχαν -11- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα κάνναβης, αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη, την ίδια ημέρα (1.6.2020) το πρωί, στη Μεσσήνη , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους σαράντα και ενενήντα εκατοστών, αντίστοιχα.
Συνελήφθη, την ίδια ημέρα (1.6.2020) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -10- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως εξήντα εκατοστών.