Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ. Τατούλη

0
36

Η λαϊκή παροιμία «ο λύκος κι αν γέρασε την τρίχα δεν αλλάζει» ταιριάζει πλήρως στην περίπτωση του κου Τατούλη.
Γιατί μια πολιτική αντιπαράθεση επιχειρεί να την προσωποποιήσει για να κρύψει αυτό που αποκαλύψαμε. Τη συναίνεση της παράταξής του στην πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής όπου και τα 33 θέματα πέρασαν ομόφωνα.
Αλήθεια, ρωτάμε τον κο Τατούλη που θεωρεί ότι με αυτή την αποκάλυψή μας τον συκοφαντούμε, θα μας κάνει και μήνυση, που άλλωστε αποτελεί προσφιλή του τακτική κατά το παρελθόν ή μήπως τα λέει αυτά για να μας φοβίσει;
Εμείς επαναλαμβάνουμε, θα σπάμε τη συναίνεσή τους, θα ενημερώνουμε τα πλατειά λαϊκά στρώματα, θα αποκαλύπτουμε την αντιλαϊκή τους πολιτική.

Δήλωση του Νίκου Κουτουμάνου για τη συναίνεση στην πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής.

Στην πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου ψηφίστηκαν ομόφωνα και τα 33 θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση που στην πλειοψηφία τους αφορούσαν δεκάδες παρατάσεις υλοποίησης των έργων.
 Όπως σε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο, όπου ο Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν τα βασικά νομοσχέδια της κυβέρνησης της Ν.Δ, έτσι και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου οι παρατάξεις «του συστήματος Σαμαρά και Τατούλη» όπως αποκαλούν οι μεν τους δε, τα στελέχη της Ν.Δ του Σύριζα και του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν ομόφωνα στην Περιφερειακή Επιτροπή.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου συνεπής με τις προεκλογικές της  δεσμεύσεις, θα παρακολουθεί τις συνεδριάσεις και το έργο της Περιφερειακής Επιτροπής, θα ενημερώνει τα πλατεία λαϊκά στρώματα, θα αποκαλύπτει την αντιλαϊκή τους πολιτική.