Με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής η Βουλευτής Λακωνίας Νάγια Γρηγοράκου στην αγορά της Βικτώριας στην Αθήνα για το στεγαστικό  

0
33

 

Με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής η Βουλευτής Λακωνίας κα Νάγια Γρηγοράκου βρέθηκε την Πέμπτη 21/3 στην αγορά της Βικτώριας στην Αθήνα προκειμένου να παρουσιάσει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για το στεγαστικό.

Το κλιμάκιο είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να ακούσει πολίτες που εξέφρασαν τον προβληματισμό, αλλά και την έντονη δυσαρέσκειά τους σχετικά με το στεγαστικό που επηρεάζει άμεσα τη ζωή τους, αφού το ενοίκιο  αποτελεί βασικό ανελαστικό έξοδο της ελληνικής οικογένειας.

Είναι χαρακτηριστικό πως η σωρευτική αύξηση των ενοικίων κατά την πρώτη τετραετία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν 50%.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για ένα πρόγραμμα κοινωνικών κατοικιών, μέτρα για να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια και βέβαια την πλήρη κατάργηση ή έστω αναστολή της golden visa. Για να πάψει το δικαίωμα στη στέγαση να θεωρείται πολυτέλεια.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν η Υπεύθυνη ΚΤΕ για το στεγαστικό  και βουλευτής Ευβοίας Κατερίνα Καζάνη, ο Βουλευτής Ιωαννίνων Ιωάννης Τσίμαρης και ο βουλευτής Νότιου Τομέα Β´ Αθήνας Παύλος Χρηστίδης, καθώς και μέλη της Τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής  6ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων και μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.