Μπαράζ συλλήψεων στη Λακωνία

0
140

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (7.12.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) άτομα, 26χρονος ημεδαπός και 23χρονος αλλοδαπός, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.
Συνελήφθη, την ίδια ημέρα (7.12.2019) το μεσημέρι, στους Μολάους , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για απείθεια.
Συνελήφθη, το Σάββατο (7.12.2019) το βράδυ, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.

Συνελήφθη, την Πέμπτη (5.12.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, χθες (6.12.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -61,7- γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -30- ευρώ. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.