Θέση πήρε ο Πολάκης για την καταγγελία έλλειψης αντιοφικών ορών στη Λακωνία

0
521

Με τον δικό του ξεχωριστό  τρόπο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης απαντησε  σε fake news για καταγγελία έλλειψης αντιοφικών ορών στο Κ. Υ της Μάνης από πρώην διευθυντή άλλου νοσοκομείου.

 Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γιάνναρος προχώρησε σε καταγγελία περί έλλειψης αντιοφικών ορών σε μονάδες Υγείας της Λακωνίας, μέσω ανάρτησής του στο twitter εξαπολύοντας μάλιστα επίθεση στην κυβέρνηση.

Όπως έγραψε ο ίδιος υπέστη δάγκωμα από οχιά, με συνέπεια να είναι αναγκαία η άμεση λήψη του ειδικού ορού. Σύμφωνα με τον κ. Γιάνναρο το περιστατικό σημειώθηκε στην  Αρεόπολη, όμως η εύρεση του αντιοφικού ορού δεν στάθηκε δυνατή ούτε στη Μάνη, αλλά ούτε και στη Σπάρτη.

Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο facebook:
Έμαθα πως η Οχιά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετα το “δάγκωμα” του αρχιψευτη Γιάνναρου …..Τι άλλο θα σκεφτούν για να εκτελέσουν την εντολή “ρίξτε το ΣΥΡΙΖΑ”!!!Σε λίγο θα θα μιλήσουν και για κόμπρες που κατεβαίνουν την κηφισιας δαγκώνοντας πρώην διοικητές νοσοκομείων που έδιωξε ο Πολάκης καθώς και για ανακόντα στο ρέμα Χαλανδρίου που έχουν καταπιεί τους “πολιτικά διωκόμενους ” απολυμένους του ΚΕΕΛΠΝΟ

66.jpg

Με πληροφορίες από www.left.gr