Η Dekagro, Χρυσός Χορηγός στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

0
37

Στο επίκεντρο της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ο Πρωτογενής Τομέας. Η παρουσία της Dekagro, ως Χρυσός Χορηγός στην έκθεση, το επιβεβαιώνει.

Dekagro – Μαζί στο Αύριο. Σήμερα.
Η Dekagro συμβολίζει την έρευνα, την εξέλιξη και την αφοσίωσή της να επενδύει σε πρωτοποριακές τεχνολογίες και να αναπτύσσουμε καινοτόμα λιπάσματα που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες της σημερινής γεωργίας, αλλά διατηρούν τη γονιμότητα των εδαφών και εξασφαλίζουν την παραγωγικότητα των καλλιεργειών και για τις επόμενες γενεές.
Πρωτοπόροι στον κλάδο των λιπασμάτων, κατέχουν ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά στον τομέα των αγροεφοδίων και αποτελούν σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη και τη σταθερότητα της Ελληνικής γεωργίας.

Με σταθερή δέσμευση για αριστεία και με βαθιά γνώση και εμπειρία στη θρέψη των καλλιεργειών, είναι δίπλα στους Έλληνες Παραγωγούς με ασφαλή, διεθνώς πιστοποιημένα και προηγμένης τεχνολογίας χημικά λιπάσματα 𝐂𝐄 που προάγουν την επάρκεια και την υψηλή διατροφική αξία των γεωργικών προϊόντων και συμβάλλουν σε ένα πιο πράσινο, αποδοτικό και βιώσιμο γεωργικό οικοσύστημα.
Σταθερά προσηλωμένοι στις ανάγκες της Ελληνικής Γεωργίας, η Dekagro δημιουργεί μία νέα εποχή αγροτικής καινοτομίας στον τομέα της θρέψης των φυτών όπου η αποδοτικότητα της λίπανσης, οι καλλιεργητικές τεχνικές και οι ποιοτικές αποδόσεις εναρμονίζονται με την αειφόρο ανάπτυξη και τη βιώσιμη εξέλιξη της γεωργικής παραγωγής.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO
Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 10 έως τις 14 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας της είναι τις καθημερινές 16.00 – 21.00 και το Σαββατοκύριακο 10.00 – 21.00, στο κτίριο ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Στην ιστοσελίδα: www.peloponnisosexpo.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την Έκθεση.