Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έντυπη και διαδικτυακή έκδοση του Foreign Policy

0
178

Ειδική αναφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνοδευόμενη από δηλώσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στην δημοσιογράφο Μαρί Λεκλέρκ, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το γνωστό αμερικανικό, διεθνούς κυκλοφορίας, περιοδικό Foreign Policy.

Οι δηλώσεις του περιφερειάρχη -όπως επίσης υπουργών, άλλων περιφερειαρχών, καθώς και οικονομικών παραγόντων της χώρας μας- έγιναν στο πλαίσιο του αφιερώματος που κάνει το πιο πάνω έγκυρο περιοδικό στην Ελλάδα, με αφορμή την επάνοδό της στις αγορές, μετά από 10 χρόνια σκληρής λιτότητας,.

Εκτός από τον διαδικτυακό τόπο του Foreign Policy, η καταχώριση και οι δηλώσεις του Π. Νίκας περιέχονται επίσης και στην έντυπη έκδοση Απριλίου του FP.

Το αφιέρωμα στην Ελλάδα, όπως επίσης η καταχώριση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μαζί και η πλήρης συνέντευξη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, έχουν αναρτηθεί επίσης και στην συνεργαζόμενη με το FP ευρωπαϊκή ειδησεογραφική ιστοσελίδα Prisma-Reports.

Στους πιο κάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε:

α) το αφιέρωμα του Foreign Policy στην Ελλάδα

β) την καταχώριση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τις δηλώσεις του περιφερειάρχη στο Foreign Policy

γ) την αναδημοσίευση του αφιερώματος στην Ελλάδα στην ευρωπαϊκή, συνεργαζόμενη με το FP, ιστοσελίδα Prisma-Reports

Focus on Greece

δ) την αναδημοσίευση στην ευρωπαϊκή, συνεργαζόμενη με το FP, ιστοσελίδα Prisma-Reports της καταχώρισης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και των δηλώσεων του περιφερειάρχη

ε) την πλήρη συνέντευξη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην ευρωπαϊκή συνεργαζόμενη με το FP ιστοσελίδα Prisma-Reports