Ευχαριστήριο Κρητικού για τη βοήθεια προς τους πυρόπληκτους της Μάνης από τη Ζάκυνθο.

0
103

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλο βουλευτή Ζακύνθου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Διονύσιο Ακτύπη,το γραμματέα της ΝΟΔΕ Ζακύνθου κ. Διονύσιο Τρούσα καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Κατερίνα Μοθωναίου, για την απόφασή τους να στείλουν τα είδη πρώτης ανάγκης που συνέλλεξαν, στους πυρόπληκτους της Μάνης.
Μετά από συνεννόηση με τον κ. Ακτύπη, τα προσφερόμενα είδη θα παραδοθούν στον Ερυθρό Σταυρό, ο οποίος και είναι αρμοδιότερος και θα αναλάβει την περαιτέρω προώθηση και διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης, σε πυρόπληκτους, με βάση τη γνώση που έχει και την καταγραφή που έχει κάνει, στις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά.
Ο βουλευτής κ. Δ. Ακτύπης είναι από τους ένθερμους φίλους της Λακωνίας, την οποία έχει επισκεφθεί αρκετές φορές και με την ιδιότητα του βουλευτή τα τελευταία δυο χρόνια.
Επίσκεψη στην οποία έχω και ο ίδιος ανταποκριθεί, επισκεπτόμενος μετά από επίσημη πρόσκληση τη Ζάκυνθο, στις εορτές της Ένωσης των Επτανήσων με τη μητέρα Ελλάδα.
Οφείλουμε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ τόσο στους ανθρώπους της ΝΟΔΕ Ζακύνθου, όσο και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά, από εκείνους που πρόσφεραν είδη, με στόχο τη βοήθεια προς συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τη λαίλαπα της φωτιάς.
Οι πράξεις αλληλεγγύης δείχνουν τον πολιτισμό μας και την ανθρωπιά μας και οφείλουμε να τις εξάρουμε!