Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στη Σπάρτη-Πάνω από 9000 € η λεία των δραστών

0
288

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στη Λακωνία
Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Από την εγκληματική τους δράση, είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -9.000- ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, στη Σπάρτη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 22 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 4.2.2019 έως την 6.2.2019, στη Σπάρτη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει μεταξύ άλλων, χρήματα και χρυσαφικά, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -9.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.