Εγκαίνια στον δρόμο Πελετά – Κρεμαστή

0
339

«Το οδικό μας δίκτυο στον πυρήνα του Πάρνωνα βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική κατάσταση και βήμα βήμα εκπληρώνουμε το στόχο μας και τη δέσμευσή μας προς τους πολίτες να ενωθεί όλος ο Πάρνωνας, όλα τα χωριά του, είτε βρίσκονται στη Λακωνία, είτε στην Αρκαδία», τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την τελετή εγκαινίων του δρόμου Πελετά – Κρεμαστή, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με το αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας, όπως σημείωσε ο Πέτρος Τατούλης, στόχος είναι να βελτιωθεί ο τρόπος διασύνδεσης εσωτερικά του Πάρνωνα και ταυτόχρονα να προβληθεί ο περιπατητικός τουρισμός.

«Το σημερινό αποτέλεσμα είναι προϊόν ευρύτερης συνεργασίας με τις Δημοτικές αρχές Νότιας Κυνουρίας και Ευρώτα, αλλά και όλους τους φορείς και πολίτες των περιοχών αυτών», πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και υπογράμμισε ότι «είμαστε υπερήφανοι γιατί με το σχέδιό μας, την αποφασιστικότητά μας και την υπευθυνότητά μας εκπληρώνουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας προς τους Πελοποννήσιους πολίτες».