Δανειστική βιβλιοθήκη “Δημήτρης Σιάχος” απέκτησε το νοσοκομείο Μολάων

0
69

Δανειστική βιβλιοθήκη με την ονομασία, “Δημήτρης Σιάχος”, απέκτησε το Νοσοκομείο Μολάων με πρωτοβουλία του WinCancer. Όπως τονίζεται, “δημιουργήθηκε μία γωνία αισιοδοξίας, συντροφιάς και ανάπαυσης, μία δομή αλληλεγγύης και υποστήριξης”.

Ασθενείς, συνοδοί, φροντιστές και προσωπικό του Νοσοκομείου, θα μπορούν να δανείζονται βιβλία, τις ώρες που θα βρίσκονται στη δομή υγείας.

Πρόκειται για αξιόλογη πρωτοβουλία της εταιρείας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που στοχεύει στη δημιουργία και άλλων τέτοιων πηγών διαβάσματος στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Στα εγκαίνια της δανειστικής βιβλιοθήκης, παρευρέθηκε ο γενικός γραμματέας των υπηρεσιών υγείας του Υπουργείου Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, οι βουλευτές Λακωνίας, Νεοκλής Κρητικός, Αθανάσιος Δαβάκης, η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, Ε. Παπαγεωργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θ. Βερούτης, εκπρόσωποι του δήμου Μονεμβασίας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων, Κ. Κορωνιός, ιατροί και προσωπικό του Νοσοκομείου και η πρόεδρος του WinCancer, Π. Κρυσταλλίδου.

Με πληροφορίες από www.ertnews.gr