Γύρος των Μολάων 2019-Video

0
544

Δυνατότερος εμφανίζεται εφέτος ο «Γύρος Μολάων». Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά, φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια, λάβετε το t-sirt με αριθμό και chip χρονομέτρησης και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019  τερματίζοντας, κρέμασε το μετάλλιο σου!

Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου θα αγωνιστούν τρέχοντας 1 χλμ. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να τρέξουν την κλασσική διαδρομή 4 χλμ (3880m για την ακρίβεια) του «Γύρου Μολάων». Όσοι έχουν μεγαλύτερες δυνάμεις κι είναι άνω των 18 ετών, μπορούν να αγωνιστούν στα 10 χλμ, που προστέθηκαν εφέτος! Στον αγώνα των 4χλμ, μέσω τους Δυναμικού Βαδίσματος, δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν κι αυτοί που δεν αθλούνται συστηματικά. Για ακόμα ευκολότερη και συμβολική συμμετοχή, υπάρχει Δυναμικό βάδισμα και στο 1χλμ.

Όπως διαπιστώνουμε, οι διοργανωτές παρακινούν όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως δυνατοτήτων κι ηλικίας να συμμετέχουν σε αγώνα δρόμου, έστω και για 1η τους φορά και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!

Διοργάνωση Προοδευτικός Σύλλογος Μολάων & Ν.Π. Δήμου Μονεμβασίας

Το 2019 στον «Γύρο Μολάων» μαθαίνουμε πως πρέπει να τρέχουμε, να δίνουμε αίμα και να μην καπνίζουμε! ΤΡΕΧΩ – ΒΑΔΙΖΩ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ!

Αφού δεις παρακάτω ότι πληροφορία αναζητάς κι έχεις διαβάσει την Προκήρυξη, μπορείς να μπεις να εγγραφείς:

Δήλωσε ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Περίοδος ηλεκτρονικών εγγραφών, από 23/3 έως 11/4/2019 κι ώρα 8μμ.

Αν ο επιτρεπτός αριθμός συμμετεχόντων για τους αγώνες 4χλμ και 10χλμ,

συμπληρωθεί σε προγενέστερη ημερομηνία, η φόρμα εγγραφών θα κλείσει.

Περισσότερες πληροφορίες:
EMAIL: p.molaon@yahoo.gr
MESSENGER: girosmolaon
THΛ: 6934156616

Δείτε στη σελίδα του ΓΥΡΟΥ ΜΟΛΑΩΝ στο FB:

ΧΑΡΤH 4km με υψομετρικά.

ΧΑΡΤΗ 10km με υψομετρικά.

Ιστορία

Προκήρυξη

– Πληροφορίες Φιλοξενίας