Αρωγός στην Π. Υ Μολάων οι επιχειρήσεις της περιοχής-Φωτογραφίες

0
191

Προς :1) κ. Αντώνιο Σγαρδέλη
( «Ξενοδοχείο Κινστέρνα»)

2) κ. Πέτρο Αντωνάκο
(«Ξενοδοχείο Επιπλωμένων
Διαμερισμάτων Sempre vina suites»)

3) κ. κ. Αλέκα & Παναγιώτη Μαζαράκη
(«Ξενοδοχείο Κυνίσκα»)

ΘΕΜΑ: «Έκφραση Ευχαριστηρίων»

Ο Διοικητής και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την προσφορά προς την Υπηρεσία μας υλικών πυρόσβεσης διάσωσης, φαρμακευτικού εξοπλισμού, αλλά και εξειδικευμένου ορειβατικού και μηχανολογικού εξοπλισμού χρηματικής αξίας πλέον των τριών χιλιάδων ευρώ.

Με το κύμα αυτών των δωρεών από τις επιχειρήσεις σας οι οποίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας δεν αυξήσατε μόνο την επιχειρησιακή δεινότητα της Υπηρεσίας μας, αλλά και αναδείξατε, την κοινωνική ευθύνη και το έμπρακτο πλέον ενδιαφέρον των εταιρειών σας, για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής των πολιτών της περιοχής μας..
Ελπίζουμε πως το παράδειγμα σας θα αποτελέσει Φάρο για την ευαισθητοποίηση του κοινού αισθήματος. Παράλληλα με τις ευχαριστίες μας δεχτείτε και τις ολόψυχες ευχές μας για υγεία και πραγματοποίηση κάθε οικογενειακής προσωπικής και επιχειρηματικής σας προσδοκίας. Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την ανάδειξη αυτής της σπουδαίας προσφοράς η παρούσα επιστολή θα αναρτηθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ο Διοικητής
Ευθύμιος Μιχαλόπουλος
Επιπυραγός