Αντίθετοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μολάων

0
57

ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Την περίοδο που μπαίνουμε δυναμικά στο 4° κύμα της πανδημίας, η κυβέρνηση αντί να προσπαθήσει να οχυρώσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με προσλήψεις μόνιμων ιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού, ανακοινώνει συγχωνεύσεις ή και κλεισίματα νοσηλευτικών δομών. Παράλληλα ανακοινώνει την πρόσληψη 4000 μόνιμων νοσηλευτών ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας προσέλαβε 20000 επικουρικούς.

Σε αντίποδα όλων αυτών προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το όπλο του εμβολιασμού, προκειμένου να θωρακίσει το ήδη διαλυμένο ΕΣΥ. Ο τρόπος όμως είναι εντελώς λανθασμένος.

Αντί η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει επιχειρηματολογία πειθούς για τον εμβολιασμό του πληθυσμού, στηριζόμενη σε επιστημονικές μελέτες και στην πληροφόρηση του κοινού, αποφασίζει να κάνει χρήση μεθόδων επιβολής με έναν ξεκάθαρα αυταρχικό και εκφοβιστικό τρόπο.

Χωρίς να έχει στατιστικά στοιχεία – όπως αποδείχθηκε – των εμβολιασμένων υγειονομικών υπαλλήλων και αυτών που έχουν φυσική ανοσία (έχουν νοσήσει), καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υπαλλήλων εκφοβίζοντάς τους με απόλυση ή παύση.

Ο εξαναγκασμός και η επιβολή μέτρων φέρνει αντίθετα αποτελέσματα όταν μάλιστα το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ψήφισε την απαγόρευση της άμεσης ή έμμεσης απειλής για εμβολιασμό.

ΤΟ ΔΣ