Αλκοόλ και Οδήγηση – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

0
181

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι και Συνεργάτες,

Παρ’όλες τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, που όλοι μας βιώνουμε αυτή την «παρατεταμένη» περίοδο λόγω του COVID-19, το lock-down δεν θα σταματήσει την έλευση της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.
Φέτος, δεδομένης της δύσκολης κατάστασης και της απουσίας νυχτερινής διασκέδασης, οι συναθροίσεις στα σπίτια των αγαπημένων μας έχουν την τιμητική τους. Η κυκλοφορία είναι περιορισμένη, τίποτα όμως δεν μας εμποδίζει να καταναλώνουμε αλκοολούχα ποτά και ίσως κάποιοι από εμάς, να τολμήσουμε την επιστροφή στο σπίτι οδηγώντας «υπό την επήρεια» και, μοιραία να προκαλέσουμε κάποιο τροχαίο συμβάν.
Στην  εορταστική περίοδο, δυστυχώς, αυξάνονται τα τροχαία συμβάντα, κυρίως τα θανατηφόρα και, με λύπη μας διαπιστώνουμε, ότι  ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης οφείλεται στην αύξηση της κατανάλωσης αλκοόλ και στην οδήγηση υπό την επήρειά του. 

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η DIAGEO Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν τους πολίτες για την υπεύθυνη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών.

Σας παρακαλούμε πολύ όπως προωθήσετε το εν λόγω ηλεκτρονικό έντυπο όπου εσείς κρίνετε σκόπιμο για την περαιτέρω ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα που χρήζουν άμεσης προτεραιότητας και αντιμετώπισης.

Οι άνθρωποι του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»