Ένας νεκρός από ανατροπή τρακτέρ, κλοπές,& ναρκωτικά στο αστυνομικό δελτίο

0
413

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής, σε όχημα ημεδαπού και οχήματος ημεδαπού, που είχαν γίνει την 19.5.2019 και την 21.5.2019, αντίστοιχα, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, σε βάρος τριών (3) ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή, οι οποίες περιλαμβάνουν ακόμη τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 34, 35 και 41 ετών, μητέρες των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Το Σάββατο (8.5.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 75χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 75χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.
Την ίδια ημέρα (8.6.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, το Σάββατο (8.6.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθη,το Σάββατο (8.6.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί μπήκε σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Τέλος συνελήφθη, το Σάββατο (8.6.2019) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε λίγο νωρίτερα αφαίρεσε Ι.Χ. αυτοκίνητο ημεδαπής, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.