3 συλλήψεις για ληστεία

0
56

Συνελήφθησαν,την Πέμπτη (1.2.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 22,36 και 38 ετών, αντίστοιχα, για ληστεία σε οικία ομοεθνή τους.
Ειδικότερα, την Τετάρτη (31.1.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, ο 22χρονος, ο 36χρονος και ο 38χρονος μπήκαν στην οικία 53χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας, με τη χρήση σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν και αφού αφαίρεσαν χρήματα, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, εντόπισαν την Πάμπτη (1.2.2018) το βράδυ τους ανωτέρω και τους συνέλαβαν.

Στη κατοχή τους βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά αντικείμενα, τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ