Το History Channel στο Παυλοπέτρι της Ελαφοννήσου

0
153

Στο Παυλοπέτρι Ελαφονήσου βρέθηκε το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, συνεργείο του History Channel μαζί με τον γνωστό από τη σειρά Σταρ Τρεκ, ηθοποιό Zachary Quinto και την κα Δέσποινα Κουτσούμπα από την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν λήψεις προβολής της αρχαίας βυθισμένης πολιτείας.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Βατικιώτικος Σύλλογος «Τουλίπα Γουλιμή» με σχετική ανάρτησή του στο διαδίκτυο, όπου αναφέρει πως ο γνωστός ηθοποιός θα προβάλει σειρά στο History Channel και για την Ελλάδα θα περιλαμβάνεται το Παυλοπέτρι και η Κνωσός.

«Το Παυλοπέτρι, για μια ακόμη φορά δυναμώνει τους παλμούς του, σε μια προσπάθεια ίσως να αφυπνίσει συνειδήσεις, ηγεσίες και πολίτες, για να δηλώσει και πάλι παρών. Για να θυμίσει για μια ακόμη φορά πως τούτος ο τόπος προικίστηκε απλόχερα από τη Φύση, από την Ιστορία και πως του αξίζει ένα άλλο καλύτερο μέλλον από το μέλλον των πυλώνων και του εργοστασίου στα Ασπρούδια που καραδοκεί. Για να θυμίσει πως τούτος ο σπουδαίος τόπος πρέπει να κατοικείται από σπουδαίους ανθρώπους, αντάξιους του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος «Τουλίπα Γουλιμή», ο οποίος ευχαριστεί την κα Κουτσούμπα για την άδεια της προκειμένου να δημοσιοποιήθει το γεγονός και για τις πληροφορίες που παρείχε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ