Συλλήψεις σε Λακωνία,Αργολίδα & Μεσσηνία

0
356

Συνελήφθη, την Πέμπτη (29.12.2016) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πειραιά, για ληστεία.
Συνελήφθησαν,την Πέμπτη (29.12.2016) το απόγευμα, σε τέσσερις (4) ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 30, 32, 34 και 53 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 9.12.2016 στο Λυγουριό Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται μία (1) 30χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη, την ίδια ημέρα (29.12.2016) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 57χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, χθες το μεσημέρι στη Σπάρτη Λακωνίας, αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπού ηλεκτρονική συσκευή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, επίσης την Πέμπτη (29.12.2016) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, περίστροφο κρότου με δύο (2) φυσίγγια, δύο (2) κυνηγετικά όπλα και δύο (2) ανταλλακτικές κάννες κυνηγετικών όπλων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν,την Πέμπτη (29.12.2016) το απόγευμα, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας, δύο (2) 27χρονες ημεδαπές, γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.
Συνελήφθησαν,τέλος την Πέμπτη (29.12.2016) το απόγευμα, σε τρεις (3) ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) ημεδαποί, ένας (1) 28χρονος και δύο (2) 17χρονες, γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ