Συλλήψεις για κλοπές,ναρκωτικά & πλαστογραφία

0
745

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, το Σάββατο(5.11.2016) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, το Σάββατο(5.11.2016) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 42χρονη ημεδαπή, γιατί κατηγορείται ότι χθες το πρωί αφαίρεσε από οικία ημεδαπής χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για πλαστογραφία
Συνελήφθη, την Παρασκευή (4.11.2016) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς, έγγραφο το οποίο όπως προέκυψε ήταν πλαστό και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπή Συνελήφθη, το Σάββατο(5.11.2016) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με ακόμη έναν (1) 26χρονο ημεδαπό, μπήκαν σε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπής
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής σε οικίες ημεδαπών, που είχαν γίνει την 10/11.9.2013 και την 8/9.8.2016, στο Βέλο Κορινθίας και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, αντίστοιχα. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες αυτοτελείς δικογραφίες, σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας, ενός (1) 37χρονου και ενός (1) 26χρονου, αντίστοιχα, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 4.11.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 32 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, το Σάββατο (5.11.2016) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 39 και 41 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -6,5- γραμμαρίων και -9- δισκία που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν,το Σάββατο (5.11.2016) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, πέντε (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 22, 23, 23, 24 και 39, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.