Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στη Mάνη

0
73

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στη Λακωνία

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους

 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 27, 31 και 52 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.10.2017 έως και την 31.10.2017, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, από οπού αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονική συσκευή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ