Βρέθηκε λύση για το μέλλον του Αστέρα Βλαχιώτη στην Γ εθνική

0
103

Η διοίκηση της λακωνικής ομάδας, με επικεφαλής τον Δημήτρη Μανιατάκο, ανέλυσε τους στόχους της ομάδας και τα οικονομικά δεδομένα και κάλεσε τους συμμετέχοντες να συνδράμουν οικονομικά, ώστε η ομάδα να πορευτεί με ηρεμία, αφοσίωση στο καλό ποδόσφαιρο και σε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.

Οι πολίτες του Βλαχιώτη που συμμετείχαν δυναμικά, έκαναν προτάσεις και ανέλαβαν δεσμεύσεις για την οικονομική συμμετοχή στα έξοδα της ομάδας. Πέραν της μηνιαίας συνδρομής, οι επιχειρηματίες θα συνδράμουν με διαφημιστική προσφορά στο γήπεδο και στο site του Αστέρα Βλαχιώτη.

«Κοινή πεποίθηση είναι πως η ομάδα ανήκει στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα και τη Λακωνία ως εκπρόσωπος στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να τη στηρίζουν με την παρουσία τους στο γήπεδο» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα.

Επίσης, η διοίκηση ευχαρίστησε τον Δήμο Μονεμβάσιας και τη Δημοτική αρχή για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Μολάων, όπου θα αγωνίζεται ο Αστέρας Βλαχιώτη έως ότου αποκτηθεί η άδεια καταλληλότητας για το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη.

Μετά την γενική συνέλευση ο κ. Δημήτρης Μανιατάκος δήλωσε ικανοποιημένος και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες πολίτες από το Βλαχιώτη για τον τρόπο στήριξης της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ